Ariana niet aanwezig bij Grammys

Ariana was niet aanwezig bij de Grammys, de uitreiking van Amerika’s belangrijkste muziekprijzen. Ariana liet eerder via Twitter weten dat ze een meningsverschil had met de producenten van de show.

Ruzie met de producent

Ken Ehrlich, een van de producenten, had aangeven dat er geen tijd meer was om Ariana’s optreden in elkaar te zetten. Ariana antwoordde via een tweet: ‘Ik heb mijn mond gehouden, maar nu lieg je over me. Je weet dondersgoed dat ik binnen een dag een optreden produceer. Toen jij mijn creativiteit en zelfexpressie inbond, besloot ik om niet te komen. Het gaat hier om samenwerking, kunst, eerlijkheid. Ik wil me gesteund voelen en niet meedoen aan allerlei vervelende spelletjes. Dat is niet wat muziek voor mij is.’  Wij vinden dat de girl helemaal gelijk heeft!

https://www.instagram.com/p/BtuUHNClbEC/?utm_source=ig_embed

Fleeky on Insta!

Ondanks dat Ari haar award niet in ontvangst kon nemen. Heeft de girl via Instagram laten zien welke supermooie jurk zij eigenlijk aan wilde doen! ‘Wanneer Zac Posen speciaal een jurk voor je ontwerpt, maakt het niet uit of je zingt. Dank je.’

Beeld: Instagram

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen