Ariana’s relatie met Mac was ‘toxic’

OMG! Ariana Grande liet via Twitter weten dat haar relatie met Mac Miller niet zo perfect was als het leek. Ze noemde hun relationship zelfs toxic!

Heel album

De zangeres reageerde op een tweet van een fan die het niet vond kunnen dat ze uit elkaar zijn gegaan, nadat Mac een heel album over haar had geschreven. Ook gaf de twitter-user Ariana de schuld van de rappers aanhouding, nadat hij dronken was gaan rijden. De girl reageerde dat ze het crazy vindt dat de user zelfrespect en eigenwaarde minimaliseert door te zeggen dat ze in een ongezonde relatie moet blijven, omdat hij een album over haar heeft geschreven. ‘Wat niet waar is trouwens, alleen Cinderella gaat over mij.’ Heftig!

Oppas

‘Ik ben geen oppas en ook geen moeder. Geen vrouw zou zich zo moeten voelen. Ik heb voor hem gezorgd en ik heb geprobeerd zijn sobriety te supporten.’ Ari wil niet verantwoordelijk zijn voor een boy die zijn eigen leven niet op orde krijgt. ‘Let’s stop doing that. Of course deelde ik niet hoe moeilijk en eng het was op het moment dat het gebeurde, maar dat was het wel. Ik blijf bidden dat hij er helemaal uitkomt.’ You go girl!

Beeld: Brunopress, Twitter, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij het ook sad?

Gerelateerde artikelen