Brody van Ex On The Beach Double Dutch, kennen wij als bad boy Brody. Maar het schijnt dus dat Brody altijd al een bad boy is geweest. Whut?! In een video op het YouTube-kanaal Club Hub, vertelt hij zijn verhaal en daar schrik je best van.

Verleden van bad boy Brody

In de video vertelt realityster Brody dat hij is opgegroeid in een pleeggezin. Hij ging op zijn zeventiende uit huis en kwam terecht in Groningen, hij leefde hier vooral op straat. ‘Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op. Ik zat niet op school dus ik zat gewoon op een bankje. Ik kocht de goedkoopste fles prosecco en rond half twee was ik zo zat, dat ik ging slapen. Daarna kocht ik weer een prosecco. ’s Nachts tot laat muziek luisteren enzo.’ Heftig…

Brody sprak met niemand. Omdat de boy nog zo jong was kon hij niet terecht bij een afkickkliniek, gelukkig kreeg hij wel andere hulp.

Bad boy Brody nu

Het gaat inmiddels gelukkig een stuk beter met Brody. Hij heeft samen met zijn broer een barbershop en hij verkoopt ook zijn eigen Loco Loco-truien. Wij vinden ze gaaf!

Beeld: YouTube, BrunoPress

LEES OOK: