Bella Hadid is echt superknap, maar veel mensen denken dat haar look niet helemaal natuurlijk is. De girl heeft al sinds ze famous is te maken met plastic surgery rumors. Maarreh, ze laat weten dat het not true is!

Confident

Bella vertelt aan InStyle magazine dat mensen vaak denken dat ze heel confident is, maar dat ze het heeft moeten leren. ‘En weet je wat. Ik ben bang om fillers in mijn lippen te doen. Ik zou mijn gezicht niet willen verpesten.’

https://www.instagram.com/p/Bi5O4tFHaxt/?utm_source=ig_embed

Awkward…

Het heeft het model wat tijd gekost om comfortabel te worden in haar eigen lichaam. ‘Ik had een dunne waist en brede heupen, ook was ik kind of chubby. Ik hou nu van mezelf, maar ik was superonzeker. Ik dacht ook dat ik een vreemd gezicht had. Ik kan me nog goed herinneren dat ik daarom gepest werd.’ So sad!

Don’t listen!

Luckily heeft ze nu geleerd niet te luisteren naar de haters. ‘Ik zet mijn telefoon uit en probeer te onthouden dat ik alleen geef om de mening van de people around me. Ik heb geleerd dat peeps je blijven halen en dat je er niets aan kunt doen, alleen het leren om van jezelf te houden.’ You go girl!

https://www.instagram.com/p/BjA_aKVnQKb/?taken-by=bellahadid

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@bellahadid)

LEES OOK: