Bella Hadid claps back at Instagram Troll!

Een internet pester vond het nodig om Bella Hadid en Kendall Jenner te beschuldigen van plastische chirurgie. Maarreh, Bellla was not happy!

Kenny or Bella?

Een fanaccount had een picture gepost van Kendall en Bella waar ze ‘Kenny or Bella?’ bij had geschreven. Alleen één user plaatste nogal een mean comment onder de foto. ‘2 neppe b*tches zitten in een boom, eerst komt de nose job, dan komen de lips, oh and don’t forget the build in cheeks. Lmao met geld kun je een nieuw gezicht krijgen, maar deze girls hebben alleen een nicer personality nodig.’ Ouch!

Kenny or Bella? ; @khairhadld

A post shared by Bella Hadid (@ballahadid) on

Jealous much!

Veel Bella fans reageerden op de comment. Enneh, ook het model zelf reageerde op de troll. ‘Ik zou willen dat jij onze persoonlijkheden zou kennen. And not only that, I wish dat je zelf een hart zou vinden. Blessings to you sweetheart. Jaloezie is a cry for help en ik zou willen dat ik je daarmee kon helpen!’ Yass, girl!

‘Dit heeft me veel geleerd’

De meangirl heeft haar originele post verwijderd, maar kon het niet laten om niet nog iets tegen Hadid te zeggen. ‘@bellahadid het is allemaal weg girl. Maar, this whole thing has taught me a lot.’ Hopelijk heeft de troll geleerd dat dit soort opmerkingen écht niet kunnen!

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram

[shoppable_snippet id=1f38]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij van Bella's reactie?

Gerelateerde artikelen