Wat was 2017 een awesome jaar! Vol met nieuwe coole songs, maar ook een heeeleboel films draaiden in de bios. Wat waren nou de best of them all? Check it out!

Baby Driver

We maken kennis met een heel andere Ansel Elgort in Baby Driver. Terwijl hij in The Fault in Our Stars een lieve guy speelt, is hij in deze film een echte bad boy! Er zitten ook heel toffe songs in de movie.

Spider-Man: Homecoming

Tom Holland is de jongste acteur ooit die Spider-Man speelt! And boy, are we happy. Als het aan ons ligt is hij ook de most handsome Spider-Man ever. Oh ja, en de film natuurlijk… die is ook hartstikke spannend!

Get Out

Als je van thrillers houd, is Get Out dé film voor jou. Maarreh, wees gewaarschuwd: hij is echt SUPERscary! Zo eng dat je er wel eens nachtmerries van kan krijgen. En nee, we overdrijven echt niet… Zelfs de trailer is al angstaanjagend.

Wonder Woman

De meeste superhelden zijn mannen, maar gelukkig is daar Wonder Woman! Deze stoere heldin zorgt ervoor dat de wereld niet wordt verwoest. We zullen niet te veel verklappen, maar deze film is awesome!

LEES OOK:

Beeld: YouTube.