Vind jij Gossip Girl ook zo’n geweldige bingewatch-serie? En kon jij niet genoeg krijgen van de spanning in Pretty Little Liars? Dan hebben wij iets heel leuks voor je gevonden! Clique is volgens velen de Britse, ietwat duistere versie van Gossip Girl. Het heeft de teen drama van Gossip Girl, maar de duistere kant van Pretty Little Liars. Dus zet je schrap.

Clique

Besties Holly en Georgia beginnen als groentjes aan hun studentenleven in Edinburgh. Eenmaal op de campus lopen ze hottie, professor economie, Jude McDermid tegen het lijf. De charismatische docent heeft de leiding over een groep ambitieuze meiden en selecteert de beste studenten voor stages bij het mysterieuze bedrijf Solasta Finance. Georgia wordt al snel lid van de exclusieve club, maar Holly vertrouwt de elitaire groep niet zo. Als Holly tijdens een feest getuige is van een aantal heftige gebeurtenissen kan ze niets anders doen dan zichzelf ook aansluiten. Holly is vastbesloten om uit te zoeken wat er aan de hand is en haar bestie te beschermen, maar hoe zal dat haar afgaan?

Videoland

De serie is te zien via Videoland en elke aflevering duur ongeveer 45 minuten. Seizoen 1 heeft zes afleveringen, dus die kun je alvast lekker bingewatchen. Het tweede seizoen komt 11 januari al op Videoland.

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen:

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK: