Vorige maand waren Kendall Jenner en haar rumored boyfriend Ben Simmons nog samen op vakantie, maar dingen kunnen snel veranderen…

E! postte dat de Keeping Up With The Kardashians Star, samen met haar beste vriendin Bella Hadid en Bella’s jongere broertje Anwar Hadid te zien was bij Malibu Chili Cook-off in California.

Really Close

Kendall en Anwar, die al samen gespot waren in juni, waren nu samen te zien op een festival in Malibu en ze leken het wel heel gezellig te hebben. Er gaan bovendien geruchten dat de romantiek tussen Ben en Kendall tot een einde komt. So… Are Anwar and Kendall coming back together?

A Summer Fling

Ofcourse, is Anwar niet de reden dat Kendall en Ben uit elkaar zouden zijn. Dat liet een bron aan E! weten: ‘Kendall wilde altijd al haar opties open houden. Ze houdt van Ben, maar ze wist dat het meer een zomerliefde was. Ze hebben allebei drukke carrières en het is wat het is. Kendall is niet op zoek iets serieus. Ze hadden gewoon plezier samen.’ Kendall blijft stil over beide relaties en heeft nog niks bevestigd.