Broederliefde brengt titelsong uit

Yay! Broederliefde brengt vandaag een nieuwe song uit. Oh La La is de titelsong van movie Bon Bini Holland 2, die binnenkort in de bioscopen te zien is.

Bon Bini Holland 2

Net wanneer Robertico zijn vriendin Noella ten huwelijk wil vragen op Curacao, besluit zij een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna, terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog met haar te kunnen trouwen. Maar hoe laat je zien dat je de beste man ter wereld bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

Dat klinkt als een leuke film, right? Gelukkig hoeven we niet lang weer te wachten, want de movie draait vanaf 13 december in de bioscopen!

Titelsong

Ben jij benieuwd naar de titelsong van de film om alvast een goede indruk te krijgen van de sfeer? Beluister het liedje dan hieronder!

Beeld: Filmdepot, Spotify

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen