Brugklasfilm bekroond met een award

De serie Brugklas heeft een jeugdfilm uitgebracht die De Tijd Van M’n Leven heet. De cast van Brugklas heeft het supergoed gedaan, want de film heeft award gekregen voor Gouden Film!

Award

Het Nederlands Film Festival maakte bekend dat de hoofdrolspelers Julian Moon Snijder en Vincent Visser donderdag in Amsterdam de award van de Gouden Film in handen hebben gekregen. De film De Tijd Van M’n Leven trok maar liefst 100.000 bezoekers naar de bioscoop, hoe gaaf!

Het verhaal

Waarschijnlijk heb jij de trailer al eens gezien en heb je je kaartje al besteld, maar wij geven je toch nog even een samenvatting van deze superleuke film.

Het gaat over Nola, gespeeld door Sterre van Woudenberg, die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Oei… Nola heeft erg veel verdriet en door jaloezie komt zij nog meer in de problemen. Zo mag de girl niet meer mee op kamp. Oh no! De populaire Fenna (Stefania Liberakakis) maakt daar gebruik van, zij ziet Jesse namelijk wel zitten. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp van een boy uit de tweede. Romantisch!

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen