bts

BTS komt met een remix

Yay, begin vorige maand kondigde DJ Steve Aoki aan dat hij een remix gaat maken van één van de songs van BTS. Nu is ook bekend welke het wordt.

Remix

De song staat op hun nieuwste album Love Yourself: Her en heet MIC Drop. DJ Steve Aoki  (bekend van zijn song Just Hold On met Louis Tomlinson) en DJ Desiigner (die we kennen van zijn nummer Panda) remixen de track samen. Aan Big Hit Entertainment vertelden ze: ‘Deze remix is om de trouwe fans over de hele wereld iets terug te geven.’

Weet je niet welke song het is? Check dan hier de originele!

AMA

Dit is trouwens niet het enige waar de A.R.M.Y. (zo worden de fans van BTS genoemd) blij van worden. De boys treden op tijdens de American Music Awards op 19 november. Naast BTS staan ook Selena Gomez, Demi Lovato en Kelly Clarkson op het podium. Een huge ding voor de boys dus.

Ellen en Jimmy

Op diezelfde dag zijn de zeven Koreaanse jongens ook te gast bij Jimmy Kimmel Live. Het is bekend gemaakt dat ze te zien zijn bij De Ellen DeGeneres Show, maar wanneer precies, dat is nog niet duidelijk.

Hopelijk komen alle optredens op YouTube te staan zodat wij er ook van kunnen genieten!

LEES OOK:

Beeld: Giphy, Spotify, BTS Dairy

[shoppable_snippet id=1877]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij de remix luisteren?

 • petra29
  Petra Stella
  Reactie: Omg really ? Jimmy fallon? Ellen? Ah my boys haag hard ik hope dat jullie meer over KPOP gaat hebben vooral EXO en BTS ze zijn trend nu, love Ya hitkrant <3
  Beantwoorden
 • _roweena942
  Roweena 942
  Reactie: DE REMIX IS LIFE <3 <3 <3
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen