bts

BTS op bezoek bij Ellen

De boys van BTS waren op bezoek bij de one and only Ellen. Dit was de allereerste keer dat ze te zien waren op daytime televisie in Amerika.  Van de zeven leden spreekt er maar eentje Engels. Hij vertelt hoe hij Engels leerde en dat is vet grappig!

Friends

‘Mijn leraar Engels was de televisieserie Friends’, legt RM uit aan Ellen. Volgens hem keken veel kids in Zuid-Korea  naar Friends, omdat het moest van hun ouders. ‘Ik voelde me eerst een slachttoffer, maar nu ben ik er blij mee!’ Lucky RM!

Koreaans

De muziek van BTS is populair, ook bij fans die geen Koreaans spreken. ‘Ik denk dat onze fans ons gewoon begrijpen. Of ze ons nou verstaan of niet’, vertelt Suga via een tolk.

Ellen had ook nog een leuke verassing voor de boys. Ze kregen namelijk een Friends-pakket vol met petjes, sokken en van alles en nog wat. En natuurlijk gaf BTS nog een optreden van hun hit Mic Drop.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Giphy, YouTube.

Ben je net zo stoer als BTS?

[shoppable_snippet id=1a3c]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is jouw fave boy van BTS?

  • _roweena942
    Roweena 942
    Reactie: Ze zijn allemaal super getalenteerd en geweldige jongens! De anderen zijn ook bezig met het leren van Engels, naast dat ze ook nog eens hun liedjes in het Japans produceren en ook chinees kunnen #respect kom ik aan met mijn brakke Engels na 8 jaar leren XD
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen