De boys van 5 Seconds Of Summer zijn niet alleen een band samen, maar ze zijn ook supergoede friends! Calum Hood gaf Luke Hemmings zelfs een kus op zijn wang tijdens een concert. #friendshipgoals!

Soulmates

Als er iets is wat de 5SOS fans weten, is het dat je nooit weet wat er gaat gebeuren tijdens een optreden. Of ze spelen ineens een nieuw nummer of ze brengen unexpected een special guest mee. Enneh soms laten de boys ook zien hoeveel ze van elkaar houden!

In een interview vertelde Calum al eerder dat de andere drie hotties zijn soulmates zijn. Cute AF! Dus, dat hij tijdens het nummer Talk Fast Luke ineens een kiss gaf was not so weird. You gotta show love for your besties, right?!

Fans go crazy

De fans in de crowd werden helemaal gek en ook the lead singer kon zijn lach niet inhouden nadat Michael Clifford er een opmerking over maakte. En obviously lieten de fans via Twitter horen hoe amazing ze het vonden!

CAKE

Luke en Calum AKA Cake zijn al heel lang friends. Ze waren vroeger klasgenoten op een school in Sydney die covers plaatste op YouTube en nu touren ze samen de wereld rond!

Beeld: YouTube, Twitter, Giphy, Instagram (@calumhood)

LEES OOK: