Cameron Dallas

Cameron Dallas vertelt over zijn leven in de schijnwerpers

De knappe Cameron Dallas werd in korte tijd superberoemd en kreeg veel fans. Dit eiste op den duur zijn tol en het ging steeds slechter met de boy. In een interview met People Magazine vertelt hij meer over zijn leven.

Het leven van Cameron Dallas was niet altijd rooskleurig

Cameron Dallas werd bekend om zijn knappe looks en zijn grappige video’s op Vine. Nadat Instagram in 2010 startte, had Cameron al honderdvijftigduizend volgers.Op Vine had hij zelfs acht miljoen volgers. Tot op de dag van vandaag heeft Cameron meer dan drieënzestig miljoen volgers op alle social media platforms. Superveel! Daarnaast heeft hij ook zijn eigen show genaamd Chasing Cameron. Na tien jaar feesten, drinken en veel likes van fans werd het Cameron allemaal te veel.

The fame eiste zijn tol

Cameron kreeg in 2014 als één van de eerste mensen één miljoen likes op zijn Instaposts. Hij realiseerde zich dat hij hiermee veel geld kon verdienen, en raakte verslaafd aan de aandacht die hij kreeg. Het gaf hem adrenaline dat zoveel mensen van hem hielden. Als hij laag op social media scoorde wist Cameron niet wat er aan de hand was. Doordat hij hier zoveel mee bezig was, begon hij steeds meer te drinken en werd hij zelfs gearresteerd. Dit was het dieptepunt uit zijn leven en daardoor besloot hij naar een afkickkliniek te gaan. Heftig! Inmiddels gaat het beter met Cameron Dallas en is hij weer helemaal nuchter. Hij zal nooit meer teruggaan naar wie hij eerst was, maar bekijkt het per dag en is blij met zijn leven zoals dat nu is. Wij zijn trots op Cameron Dallas en zijn overwinningen!

Ben jij fan van Cameron Dallas?

Lees ook:

Beeld: Instagram @camerondallas / Bron: People.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen