Camila Cabello moest haar performance voor Taylor Swift’s Reputation Studium Tour in Seattle cancelen, nadat de girl was opgenomen in het ziekenhuis… Oh no!

Really sick

Camila had een great time tijdens de 2018 Billboard Music Awards. Ze trad op met Sangria Wine en Havana, helaas was het na de show minder leuk. De girl liet weten dat ze zich super ziek voelde en dat ze naar de dokter moest om zichzelf te laten checken. Helaas, lieten de dokters haar weten dat het smart was om niet op te treden en rust te nemen. ‘Ze hebben superveel test afgenomen en alles is goed. Ik voelde me ziek door dehydration en ook een beginnende griep. De dokters vertelde me dat ik moet rusten, omdat ik anders niet beter word. Dus, helaas kan ik niet optreden tijdens de show in Seattle.’ So sad!

Sorry

De Bad Things zangeres laat ook nog weten dat ze het erg vindt dat ze de fans moet teleurstellen en dat ze belooft het goed te maken. ‘Ik denk dat ik mezelf soms teveel push en ik beloof dat ik beter voor mezelf ga zorgen.’ We hopen dat de girl zich snel weer beter voelt!

Beeld: Brunopress, Twitter, Instagram (@camila_cabello)

LEES OOK: