Camila over OCD en anxiety tijdens haar tour

Nadat Niall Horan bekend maakt dat hij een Obsessive Compulsive Disorder heeft, laat ook Camila Cabello weten dat ze er last van heeft. In een interview met Cosmopolitan UK deelt ze haar experiences!

OCD

‘OCD is écht weird. Ik kan er nu om lachen.’ De Havana zangeres vertelt ook dat iedereen op een andere manier met stress omgaat. Als Camila stressed is dan heeft ze dezelfde gedachte iedere keer opnieuw. ‘Het maakt niet uit hoe vaak ik een oplossing vind, ik heb altijd het gevoeld dat er iets slechts gaat gebeuren als ik er niet over nadenk.’ Superheftig!

Ze wist niet wat het was…

Luckily begrijpt Cam nu hoe haar brein in elkaar zit en dat al haar thoughts komen door haar OCD en anxiety. Maarreh, dat was niet altijd het geval… ‘Ik wist eerst nog niet wat het was. En toen ik leerde hoe ik ermee om moest gaan, voelde ik me so much better. Ik heb nu veel meer controle over, dat ik kan inzien wanneer het mijn disorder is.’ De moeder van de girl maakt er zelf jokes over. ‘Soms stel ik mijn moeder vier keer dezelfde vraag, totdat ze zegt dat ik er over op moet houden omdat het mijn OCD is.’

in this moment I was thinkin about tuckin it in for the pic because I had a food baby

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Vind jij het goed dat Camila zoveel over haar OCD en anxiety praat?

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@camilacabello)

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij het goed van Camila?

Gerelateerde artikelen