De lievelingskleur van Cheryl Blossom in Riverdale is obviously rood. Haar rode kleding, nagels en lippenstift: het kan je onmogelijk niet opgevallen zijn! Het kan binnenkort zomaar zijn dat die kleur veranderd.

Van rood naar donker

Madelaine Petsch, die Cheryl speelt, vertelt meer over de rode kleur. ‘Momenteel heb ik donkere nagels, omdat Cheryl door een zware periode gaat. Kleine details zoals nagels zijn de dingen waar onze make-up artiesten vaak op letten. Via kleur proberen ze te laten zien hoe Cheryl zich voelt en ze zal zich in volgende afleveringen heel slecht voelen.’ Wow…

rood

Ze moet wel rood dragen…

Madelaine denkt te weten waarom Cheryl voor de kleur rood kiest. ‘Ik denk dat ze die kleur beschouwd als een onderdeel van haarzelf. Haar vader was voordat hij stierf onaardig tegen haar en haar moeder is dat nu nog steeds. De enige persoon die lief tegen haar was is haar broer Jason, die ook dood is. Ze draagt die kleur nu omdat hij ouders haar altijd gedwongen hebben om die kleur te dragen. Volgens mij kan ze bijna niet anders.’ Heftig… We zijn benieuwd naar wat er gaat gebeuren!

Beeld: Instagram (@thecwriverdale), Giphy.

Is red ook jouw fave colour?

Shop hier!

LEES OOK: