Clipprimeur: Sarah & Julia zingen de titelsong van VALS!

Yas, wij hebben een primeur voor jullie! Vandaag om 16:00 komt de titelsong + videoclip van VALS online,maar speciaal voor jullie mogen wij ‘m nu al releasen. De song heet On My Way en wordt gezongen door Sarah & Julia.

Zusjes
Van jongs af aan zijn de zusjes Sarah (20) en Julia Nauta (17) al bezig met zingen, dansen en acteren. Naast hun succesvolle duo-carrière als zangeressen zijn Sarah & Julia ook actief als actrices in tv-series en films. Sarah & Julia: ‘We zijn supertrots op On My Way!’

On My Way
Het nummer gaat over echte vriendschap; de band die je met goede vrienden hebt gaat nooit verloren ook al verlies je elkaar uit het oog. De videoclip van On My Way is mede geregisseerd door Niek Roozen, die ook een rol speelt in de film. In de videoclip zijn ook beelden van de film te zien. 

Over de film

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al snel in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen?

VALS draait vanaf 24 januari in de Nederlandse bioscopen.

Beeld: Filmdepot, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen