Als je Cole Sprouse volgt op social media, heb je waarschijnlijk zijn supermooie foto’s van zijn vakantie in Manila gezien. Maar, een foto van de boy kreeg nogal veel negatieve comments! Oei…

‘Manila’

Bijna alle pic’s van de Riverdale acteur hadden de caption ‘Manila’, maar voor een foto besloot hij er een andere caption onder te zetten. Enneh, die werd niet heel goed opgevat… Op de foto stonden kleine kinderen die hem midden op straat aan stonden te kijken. Hij schreef er ‘Well ik ben niet jullie ouder, je hoeft me dus niet te volgen’ bij. Heel veel fans vonden dit super insensitive en reageerden dan ook dat hij geen grappen moet maken over een onschuldig kind. Heftig!

Manila

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Hij heeft er spijt van!

Snel nadat Cole erachter kwam wat hij fout had gedaan heeft hij de foto van Instagram verwijderd en plaatste hij zijn apologie in zijn Insta story. ‘Voor degene die deze foto of de caption als offensive beschouwde, I removed it. My apologies, het was niet mijn bedoeling. Ik had beter na moeten denken over de woorden die ik heb gebruikt en over de gevolgen die die woorden kunnen hebben.’ Excuses aanvaard!

Beeld: Brunopress, Instagram (@colesprouse)

LEES OOK: