Cole’s battle tegen social anxiety

Net als Lili Reinhart, Selena Gomez en Zayn Malik heeft Cole Sprouse last van social anxiety. Dit houdt in dat je superbang bent voor  negatieve reacties van people. Maarreh, gelukkig leerde Cole ermee te dealen en gaat het stukken beter!

De reason van zijn anxiety…

De Riverdale hottie en his brother Dylan acteren al sinds ze little kids zijn. Ze gingen daardoor niet naar school, werkten vooral met adults en groeide op in de spotlights. Enneh dat is de grootste reden achter Cole’s sociale angst.

He’s doing much better

‘Ik hoef niet meer zoveel met mijn anxiety om te gaan als ik vroeger moest. Een angststoornis is the scariest thing, maar je moet het in de ogen aankijken en begrijpen dat het niet vanzelf weggaat. Toen ik eindelijk confidence in mezelf en in de manier van communiceren had gevonden, stopte de peeps met mij bekritiseren en dacht ik er niet meer over na.’ We’re proud of him!

Cole is super helpfull

Ondanks dat hij er vooral vroeger mee struggelde, weet hij wel hoe moeilijk het is om er overheen te komen. Dit is probably de reden dat rumored girlfriend Lili zijn hulp zoek wanneer ze het moeilijk heeft. Lili Reinhart vertelt dan ook dat Cole op de set iedereen down to earth brengt, wanneer ze het gevoel hebben dat hun uitspraken worden verdraaid. ‘Hij is always the one die ons verteld dat we het moeten negeren.’ Wat een sweetheart!

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@colesprouse)

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij ook trotst op Cole?

Gerelateerde artikelen