Madelaine Petsch en Travis Mills

Copy the celeb: Madelaine Petsch

Madelaine Petsch kennen we natuurlijk allemaal van haar rol als Cheryl Blossom in de serie Riverdale, maar naast haar carrière als actrice is ze ook YouTuber én post ze de leukste looks op Instagram. Wij maakten een look voor je na!

Ribbed top 

Wij gingen allereerst voor je op zoek naar zo’n zelfde ribbed crop top met knoopjes. Wij vonden deze super cheap variant, waar je vast heel blij van wordt. Scoor de top bij Shein voor maar € 8,-. O, en ze hebben de top ook in nog veel meer andere leuke kleurtjes!

Geruite rok

We hebben ons suf gezocht om het rokje dat Madelaine Petsch op de foto draagt, het was toch lastiger dan gedacht. Wél vonden we dit mega cute rokje met ruiten. Deze heeft alleen knopen in plaats van een strik. Het item heeft, net als de rok van Madeleine, warme kleuren. Love it! Shop ‘m bij ASOS voor €25,99.

Diamanten choker

Als je goed naar de foto kijkt, zie je dat de girl een gouden choker met diamantjes draagt. We need it! Deze beauty vonden bij NA-KD en kost € 16,95.

Chokers in goud

Spice jouw look up met nóg meer leuke chokers. Zoals je ziet rockt Madelaine ook meerdere chokers bij elkaar. Dit set van vijf shop je voor € 7,- bij Boohoo. Hebben!

Lees ook:

Beeld: Instagram @madelame, SHEIN, ASOS, NA-KD, Boohoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen