camila en shawn

Daten Camila en Shawn toch wel?

Zijn Camila Cabello en Shawn Mendes nou een koppel of niet? De twee zeggen zelf van niet. Maarreh, waarom zijn ze dan samen gespot tijdens een romantische pizza-date?

Zakelijk of romantisch?

Voor de Grammys gingen Camila en Shawn nog eventjes uit eten. Alhoewel dit een zakelijk etentje kan zijn, lijkt het er niet op. Camila kijkt namelijk superverliefd naar Shawn en ze houden zelf elkaars handen vast op een pic!

Not the first time!

Enneh, dit is niet de eerste keer dat de twee op pizza-date zijn. Eerder werden ze al eens gespot. Kijk eens hoe lief de twee samen zijn. Ons maak je niet wijs dat dit een normale vriendschap is.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Twitter (@bestshawns, @bestpicofshawn).

Cute outfit nodig voor een date?

[shoppable_snippet id=1dfc]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat denk jij over Camila en Shawn?

 • shprmendes
  shpr mendes
  Reactie: 1 een romantisch diner met Andrew Gertler (Shawns manager) erbij 2 dat ze pizza eten zegt niets over een date 3 er zijn geen duidelijke fotos dat ze hand in hand zitten alleen dat hun vingertoppen elkaar zouden kunnen raken 4 ze hebben al eerder vertelt dat er niks tussen hun 2 speelt 5 waarom hier over schrijven als je kan schrijven over het FEIT dat Shawn met zijn band in de studio was vandaaf
  Beantwoorden
 • gwn_xdntjex
  Danielle Lefrandt
  Reactie: OMG!!!!!!!!!!!!!!! Ik vind ze samen super CUTE. Ik dacht al dat er iets tussen hun 2 speelt. Het liedje 'I Know What You Did Last Summer' klonk ook al geweldig. Ze zijn zo cute en ze zien er samen heel cute uit. Ze klinken geweldig samen. Zelf ben ik echt fan van Shawn Mendes en Camila Cabello. Oja, ik heb met iemand anders een naam bedacht voor alle fans van Shawn Mendes ( ik weet nu niet of hij al bestaat ) de Mendesarmy of Mendyer Trouwens volg me op insta" @gwn_xdntjex
  Beantwoorden
  • 14-9-4-15
   14-9-4-15
   Reactie: Zekers, ik ken ook iemand die bij mij zal passen.

Gerelateerde artikelen