millie bobby brown beautycollectie

De beautycollectie van Millie Bobby Brown is te koop bij déze winkel

Millie Bobby Brown staat voor zelfacceptatie en zelfliefde en daar is haar nieuwe beautycollectie ook helemaal op gebaseerd. De beautycollectie Florence by Mills is gericht op natural beauty en heeft verschillende skincare en make-up producten.

Beautycollectie van Millie Bobby Brown

Millie wil met deze collectie andere girls en boys laten zien dat zelfexpressie goed is en dat het belangrijk is om erachter te komen wat jouw definitie van beauty is. ‘Jong zijn is in het algemeen al zo moeilijk, dus ik wil een plek om mijn leeftijdsgenoten te ondersteunen in het ontdekken van persoonlijke voorkeuren in beauty’, vertelt Millie.

Make-up en skincare

De make-upcollectie heeft zes producten: een concealer, foundation, blush, mascara, brow gel en lipgloss. Voordat je begint met je make-up is het goed om wat skincare producten te gebruiken en daar heeft Millie ook aan gedacht. De skincare collectie bestaat uit negen producten: een face wash, moisturizer, face mist, face scrub, lip oil, eye balm, eye patches, micellair cleansing reiniger en een face mask. Nice!

De prijzen van de producten variëren tussen de €14,99 en €21,99 en alles is te bestellen via Douglas!

Lees ook:

Beeld: Douglas – Florence by Mills

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen