geimproviseerde scenes Daniel radcliffe schaamt zich Harry Potter nieuws

De hoofdrolspeler van Harry Potter heeft geen social media

Daniel Radcliffe, die bekend is geworden door zijn rol als Harry Potter, is niet zo’n fan van social media. Hij heeft daar zo zijn redenen voor en hieronder lees je waarom hij er niks mee te maken wil hebben.

Harry Potter zou op het internet met iedereen ruziemaken

Daniel Radcliffe heeft onthuld dat hij zo min mogelijk met social media te maken wil hebben. De reden hiervoor is omdat de acteur uit Harry Potter denkt dat hij anders alleen maar ruzie zou maken met random mensen op het internet. Daniel Radcliffe die de hoofdrol heeft in Harry Potter heeft officieel geen Twitter-account en is nergens op social media te vinden.

De impact van social media

De andere reden waarom Daniel geen social media heeft, is omdat hij zich zorgen maakt over de impact van social media. Het kan je mentale staat behoorlijk beschadigen en dat wil hij niet toelaten. Vroeger las hij op het internet veel comments over zichzelf en dat raakte hem altijd. Hij heeft geen behoefte meer om dingen over zichzelf te lezen en vindt het prima zo. Zijn Harry Potter-collega Rupert Grint, die de personage Ron speelt, doet juist het tegenovergestelde en maakte de afgelopen maand Instagram aan. Ieder zijn ding!

Vind jij het jammer dat Daniel Radcliffe a.k.a. Harry Potter geen social media heeft?

Beeld: Instagram @harrypotterfilm / Bron: Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen