We weten dat er binnenkort een nieuwe serie op Netflix aankomt die door de makers van Riverdale is gemaakt. Yay! Zouden Veroncia, Betty en Arcie ook in de serie te zien zijn? Wij denken het wel. Sabrina The Teenage Witch en Riverdale zijn namelijk beide gebaseerd op de comicboeken serie Archie Comics. De karakters komen dus uit hetzelfde universum. Wat weten we nog meer?

Next month

Yay! Netflix maakte op een originele manier de releasedatum bekend. Tijdens een evenement in juli werden negen Sabrina lookalikes met eenzelfde trui op het podium gezet. Ieder had een andere letter/ cijfer op de trui staan. Uiteindelijk kon je van links naar rechts ‘October 26’ lezen. De serie komt dus op 26 oktober op Netflix. And, er komen minimaal twee seizoenen. Whoop whoop!

Ross Lynch is Harvey

In maart kondigde Netflix aan dat Ross de rol van Harvey, Sabrina’s vriend, mag spelen. In het boek Archie Comics heeft Harvey een stoerder karakter dan de boy die we kennen van de komische televisieserie Riverdale.

Lucy Davis en Miranda Otto spelen Hilda en Zelda

Houd jij van horror? Lees dan even verder, want de heksen zijn geen schattige heksen! De heksen aanbidden de duivel, slachten geiten en dansen naakt in het bos tijdens de bloedmaan…

Sabrina gaat mensen eten?

Gelukkig gaan de Spellmans, de heksen, geen mensen vermoorden. But, ze stelen wel lijken van een begraafplaats en gaan erop kauwen. Iets wat echt bij de heksencultuur hoort. Iewl!

De Andere Kant

In The Chilling Adventures, een Netflix Original, kun je naar de ‘heksenkant’ reizen. Sabrina kan in Sabrina The Teenage Witch naar de ‘andere kant’ reizen. Dat is een dimensie die vol zit met magie en die ze via de kledingkast van haar tante kan bereiken.

Kun jij niet wachten? Bekijk dan de trailer hieronder!

Beeld: YouTube

LEES OOK: