Pretty Little Liars

DIT is A.D. #spoiler alert!

Gisteren werd de twee uur durende finale van Pretty Little Liars al in Amerika uitgezonden. Officieel moeten wij nog even wachten, want zondag staat ie pas op Netflix. Maar, wij van Hitkrant hadden daar écht no way geduld voor en dus checkten wij ‘m gisteren al… en you guessed it: we weten wie A.D. is.

Wait for it!

Geen spoilers voor jou? Stop dan NU met lezen!

A is…

Ja echt meiden, we hoeven niet langer over A.D. te tikken. We weten ein-de-lijk met volledige zekerheid te zeggen dat A.D. niemand minder is dan Spencers gemene tweelingzus Alex Drake! Say what?! De grote onthulling komt precies op de helft van de twee uur durende aflevering. Terwijl we Mary Drake’s ontsnapping uit de gevangenis volgen. Spencer wordt wakker in een geheimzinnige bunker en wordt geconfronteerd met haar tweelingzus Alex Drake. Die superjaloers is op hoe goed Spencer het heeft en de lieve vriendinnen die ze heeft. Alex is al lange tijd in Rosewood en doet regelmatig alsof ze Spencer is. Bijvoorbeeld de keer dat ze sex had met Toby na Yvonne’s dood. Zie hieronder alle keren dat Alex Spencers identiteit aanneemt.

Twitter gaat los

Natuurlijk zijn wij niet de enige die de laatste PLL-aflevering hebben gecheckt. Op Twitter gaat het los. Fans reageren volop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En, zag jij aankomen wie A is?

Gerelateerde artikelen