the originals

Deets over The Originals finale

Na Pretty Little Liars, Teen Wolf en The Vampire Diaries moeten we nu ook afscheid nemen van The Originals. Showrunner Julie Plec vertelt wat we kunnen verwachten in het laatste seizoen.

The Vampire Diaries personages

Op Twitter beantwoordde Julie een aantal vragen van de fans. Caroline Forbs (Candice King) komt terug in The Originals. Caroline denkt in dit seizoen veel terug terug aan haar tijd als een tiener en hoe ze veranderd door de jaren heen. Ook Alaric Saltzman en zijn twee dochtertjes komen voor in het laatste seizoen. Josie en Lizzie zijn deze keer geen kindjes meer, maar ze zijn dertien jaar oud.

Hayley, Hope en Elijah

Aan Julie werd gevraagd of Hayley en Elijah nog bij elkaar komen. Julie antwoordde daarop met: ‘Hun relatie bestaat uit evenveel liefde en pijn dit seizoen.’ Hope, het dochtertje van Hayley en Klaus, is in seizoen vijf ook een stuk ouder, namelijk vijftien jaar oud. Dit zorgt ervoor dat we classic mother-daughter chaos krijgen, volgens Julie.

Het is nog niet bekend wanneer de laatste dertien afleveringen uitgezonden worden. Maar wij kunnen niet wachten om de avonturen van de Mikaelsons weer te zien.

LEES OOK:

Beeld: Pure Fandom, Giphy

[shoppable_snippet id=198e]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat wil jij graag zien in seizoen vijf?

Gerelateerde artikelen