Yes! De laatste berichten waren allemaal positief over Demi’s herstel. Demi Lovato verbleef tot begin november in een afkickkliniek en ze laat nu steeds meer van zich horen. Ook dat is goed nieuws, right?

Etentje

Het gaat zelfs zo goed, dat de zangeres laatst is gespot met modeontwerper Henri Alexander Levy tijdens een etentje. But, van een romance is geen sprake. Dat meldt E! News. ‘Ze wil zich nu omringen met mensen die haar de juiste energie geven en Henri is zo’n type. Ze brengen veel tijd met elkaar door maar het laatste waar Demi nu mee bezig is, is daten. Ze is compleet gefocust op haar herstel en gezondheid. Henri helpt haar daarbij en is haar friend.’

Focus

Demi focust zich nu heel erg op haar herstel en dat gaat supergoed. ‘Demi sport veel met een personal trainer, eet goed en heeft een heel andere mindset dan een paar maanden geleden.’ De zangeres houdt zich goed aan de regels die ze opgelegd krijgt van specialisten. Ze spendeert veel tijd met haar familie en ze is voornamelijk bij haar moeder te vinden.

Beeld: BrunoPress

LEES OOK: