Ga naar de inhoud

Demi Lovato is er klaar mee

Demi Lovato liet via Instagram van zich horen. De zangeres is klaar met beweringen die mensen over haar verspreiden die totaal niet waar zijn. Demi ging in op een reactie van een follower van het Instagram-account CommentsByCelebs.

Instagram

Dani Vitale, een van Demi’s achtergronddanseressen, heeft kort na Demi’s overdosis met de media gesproken. Kort daarna is de danseres ontslagen. Een follower van CommentsByCelebs reageert hierop: ‘Het is niet eerlijk dat Dani is ontslagen, zij was een van de weinige mensen die zich daadwerkelijk bekommerde om Demi’s gezondheid. Zij heeft haar drie jaar bijgestaan en geholpen.’ Daar was de zangeres het niet mee eens en ging er fel op in. ‘Je hebt geen idee waar je het over hebt. Echte friends houden hun mond als je bijna ten onder gaat aan een overdosis.’ Na haar ontslag bij de kliniek, durft ze zich steeds meer te laten horen. Yes girl!

Overdosis

Demi werd in juli moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis, nadat ze een overdosis aan drugs had genomen. Dit was niet de eerste keer. De girl is hier altijd open en eerlijk over geweest.

Beeld: Instagram, BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen