Demi Lovato is gespot met een nieuwe bae!

De girl is terug van weggeweest en druk bezig met haar herstel. Ze laat af en toe iets van zich horen, maar we weten niet precies hoe het met haar gaat. Maar daar is haar nieuwe boy wel van op de hoogte.

Een nieuw leven, vraagt om nieuwe mensen. Met wellicht ook een nieuwe bae. Het was voor Demi erg zwaar om zonder haar ex-boyfriend Wilmer Valderrama door het leven te gaan, zoals we zagen in haar docu. Maar daar lijkt de girl nu geen last meer van te hebben.

 (Boy)friend alert

De secret boy heet Henry Levy, een ontwerper. Demi en Henry zijn al eerder samen gespot. Dit was vorige maand, toen Demi voor het eerst openbaar gezien is in LA na haar tijd in de afkickkliniek. Het gerucht ging dat Henry gewoon een goede vriend was die haar door een zware tijd hielp. But, hij is blijkbaar iets meer dan een vriend.

Betrapt!

Demi en Henri zijn weer samen gespot en dit keer niet gewoon als vrienden. Na hun diner date, zijn de twee zoenend buiten het Nobu Sushi Restaurant in Malibu gefotografeerd, waarna ze hand-in-hand wegliepen. Hmm, just friends toch?

Wij zijn blij dat het goed gaat met de girl en hopen dat ze veel steun vindt bij haar nieuwe BF.

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen