Demi Lovato schaamte

Demi Lovato is haar schaamte kwijt na het filmen van Dancing With The Devil

Demi Lovato vertelt dat zij haar schaamte kwijt is nadat ze de videoclip voor haar nieuwe song Dancing With The Devil heeft gefilmd. Wow!

Lees ook: Dit vindt Eloise van Oranje nog ongemakkelijk

Demi Lovato schaamte

De videoclip gaat over de nacht dat zij een overdosis drugs had genomen in 2018. In een interview vertelt Demi Lovato over hoe het filmen van de clip haar heeft geholpen om de schaamte te verwerken: ‘Ik wilde de videoclip een artistieke benadering geven en zo het verhaal vertellen, in tegenstelling tot de documentaire die op feiten gebaseerd is. Maar het was zeker lastig om op de set te lopen.’

Emotionele scènes

In de videoclip zitten een paar enorm emotionele scènes voor Demi en zij moest dan ook veel huilen op de set, maar vertelde de regisseur dat als dat gebeurde hij gewoon door moest filmen. De girl vertelt: ‘Nadat we een emotionele scène gefilmd hadden, had ik migraine omdat ik zo hard gehuild had. Toch hielp het huilen mij enorm; het voelde alsof ik honderd kilo schaamte kwijt was waarvan ik niet wist dat ik het had.’ Mooi gesproken Demi! Heb jij de emotionele videoclip al gezien?

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle krijgen een documentaire op Netflix

Maak ook: Quiz: Zou jij een influencer kunnen worden?

Beeld: Rich Fury, Getty Images / Bron: Billboard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen