Net als het eerste seizoen van 13 Reasons Why is er ook veel commotie rondom seizoen twee. En vooral de superheavy scène met Tyler in de laatste aflevering werd heel slecht ontvangen. Enneh, Devin Druid deelt zijn mening over de backlash!

Truthfull

Showrunner Brian Yorkey verdedigde al eerder de rape scene, Devin AKA Tyler denkt er hetzelfde over. ‘Ik denk dat mensen altijd meningen zullen hebben over de show. Maar ik denk ook dat het bij de serie hoort om deze issues te laten zien zoals het echt gebeurt. We moeten het niet mooier maken dan het is, op deze manier proberen we peeps te laten begrijpen wat er gebeurt in deze situaties.’ Vind jij dat de scène erin moest?

Heavy responsibility

De boy sprak ook over zijn verantwoordelijkheid tijdens de scene. ‘Als acteur voelde ik veel responsibility om de pijn en vernedering zo goed mogelijk te laten zien. Vooral rondom de verkrachting van een man. Het is niet iets waar veel mensen over nadenken.’

Everything comes into focus. Season 2 of @13reasonswhy drops May 18th.

A post shared by DEVINDRUID (@devindruid) on

Eigen onderzoek

Om zich zo goed mogelijk in te kunnen leven deed Devin zijn eigen onderzoek. Hij vroeg acteur David Morse die bekend werd om het spelen van het eerste mannelijke slachtoffer van verkrachting. ‘Hij gaf me een advies en praatte met me over de scènes. Hij was superhelpful.’ Nice!

is this not what cameras are for??

A post shared by DEVINDRUID (@devindruid) on

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram 

LEES OOK: