realityseries fake kardashian jenner Keeping up With The Kardashians Netflix

Deze 5 ‘realityseries’ zijn eigenlijk hartstikke fake

Als je denkt dat realityseries puur op waarheid gebaseerd zijn, heb je het mis. Sommige series blijken zelfs helemaal in scène gezet! Ben je benieuwd welke series fake zijn? Check dan dit lijstje.

Keeping Up with the Kardashians

Vanwege veiligheidsredenen is ervoor gekozen om deze serie niet in het échte huis van de Kardashians op te nemen. Ze wonen dus eigenlijk zo’n 32 kilometer verderop. Say whut?! Ook bepaalt de familie zelf wat er uitgezonden wordt en wat niet. Fun fact: de kerstaflevering is bijvoorbeeld niet opgenomen in december, maar in augustus! Niets is wat het lijkt, girls.

MTV Cribs

In dit programma van MTV krijgen we een kijkje in de meest luxe huizen van grote sterren. Toch zijn niet alle afleveringen even eerlijk. In een aflevering met 50 Cent laat de rapper zijn 3 Ferrari’s zien. Guess what? Hij had ze speciaal voor de aflevering van iemand geleend. Gosh, our life is a lie.

The Bachelor

In dit programma wil iedereen het hart van de bachelor winnen. Of toch niet? Nu blijkt dat sommige deelnemers enkel en alleen meedoen voor de fame. Een oud deelneemster verklapt zelfs dat veel van de girls ondertussen aan het daten zijn met de producers van het programma. Oops…

American Idol

De mensen die auditie komen doen voor dit programma hebben hoge verwachtingen, maar eigenlijk mogen ze alleen meedoen zodat de kijkers kunnen lachen om hoe ze afgaan. So sad! De top 20 schijnt al bekend te zijn voordat de audities zijn begonnen. Kelly Clarkson, de winnares van het allereerste seizoen, stond al op het punt om een platencontract te tekenen voordat ze überhaupt auditie ging doen bij American Idol.

Bridezillas

In dit programma worden vrouwen gevolgd die binnenkort gaan trouwen. Alle fases komen voorbij: van het uitzoeken van de bruidsjurk tot het bepalen van de trouwlocatie. Meestal zijn de bruidjes in de serie heel hysterisch, boos en verwend. Nu blijkt dat niet alle girls blij zijn met hoe ze door het programma zijn neergezet en dat ze zelfs niet eens wisten dat ze in Bridezillas zouden zitten. Rude!

Wow, wist jij dat deze realityseries zo fake waren?

Lees ook:

Beeld: Instagram @kardashians / Bron: Chicklit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Wyld Gallery a leader in contemporary Native American Art is now on Art Verified. Would you please visit our website to see new original art? https://www.wyld.gallery/ Sincerely, Tony
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: This should keep you up at night. This is what your competitors are doing. Why aren't you? *Sending 20,000+ optimized emails/month to prospects *Growing their social media following by 10%+ monthly *Sending 1000+ marketing text messages to prospects and clients monthly *Improving their website & SEO to out rank you in google search results and more... Let's level the playing field... visit: http://www.hylandcurry.com
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen