harry potter acteurs

Deze acteur uit Harry Potter is veranderd sinds hij vader is

Acteur Rupert Grint speelde Ronald Weasley in de films van Harry Potter en is tegenwoordig vader van een lieve dochter. Zijn dochter heeft hem veranderd, maar hoe?

Acteur Harry Potter vader

Acteur Rupert Grint die bekend is van zijn rol in Harry Potter, sprak met de Glamour over de impact die zijn dochtertje Wednesday heeft op zijn rol als vader. Zo slaapt Rupert beter, maar dat komt ook doordat hij gestopt is met roken. De acteur voelt zich beter dan ooit en is heel ontspannen. Zo zegt hij: ‘Het is een heel rustgevend proces voor me geweest. Er zijn duidelijk dagen dat het eventjes te veel voor de baby is, maar de routine is heel fijn. Het heeft me verder gebracht, denk ik.’

Wednesday broke Instagram

Rupert sprak ook met Entertainment Tonight over hoe zijn dochtertje Wednesday het internet verbrak. Hij had nooit in zijn leven gedacht dat hij een Instagramaccount aan zou maken, maar deed het toch. Één foto met zijn dochter zorgde ervoor dat hij binnen no-time een miljoen volgers had. De acteur uit Harry Potter was heel verbaasd en geeft alle credits naar zijn schattige dochtertje, hihi.

Bron: Instagram @harrypottercast / Bron: rtlboulevard.nl / Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen