videoclip camila cabello videoclip my oh my lyrics coronavirus artiesten

Déze artiesten verplaatsen hun tour en album vanwege coronavirus

Door het coronavirus zijn er een heleboel artiesten die hun tournees en albums moeten uitstellen. Het is jammer, maar natuurlijk heel begrijpelijk dat de artiesten dat doen, vanwege het coronavirus. Het enige voordeel is dat de fans zich nu nog beter kunnen voorbereiden op de events.

Lady Gaga

Lady Gaga stelt de release van haar album Chromatica uit. Het album zou 10 april uitkomen, maar de girl zegt dat het niet goed voelt om nu nieuwe muziek te delen. De gezondheid van de mensen gaat op dit moment voor, vindt ze. We get it, girl!

Camila Cabello

De girl zou op wereldtournee gaan, maar die heeft Camila Cabello  uitgesteld. ‘Het spijt me heel erg, ik had er zin in om jullie weer te zien’, zegt ze. Camila zegt dat ze haar crew en haarzelf moet beschermen tegen het virus.

Harry Styles

Harry Styles had een concert gepland op 6 mei in de Ziggodome, maar die is nu verplaatst naar 27 maart 2021. Wow, alle fans moeten nu weer een heel jaar wachten. We begrijpen de boy natuurlijk volkomen; dit is niet het moment voor een groot concert.

Lees ook:

Beeld: Instagram @camila_cabello

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen