nikkietutorials programma nikkietutorials nachtmerrie tv-programma nikkietutorials The Best Social Awards 2020

Deze BN’ers zijn genomineerd voor The Best Social Awards 2020

BN’ers kunnen met The Best Social Awards 2020 awards winnen in verschillende categorieën, waaronder Beste YouTuber, Beste Personality en Beste Artiest. Er is zelfs een award voor Beste TikTok’er. Lees verder als je benieuwd bent wie de genomineerden zijn!

BN’ers The Best Social Awards 2020

In de categorie Beste YouTuber zijn Boncolor, Jesse Hoefnagels, Mertabi, Paardenpraat TV en Quinsding genomineerd. In de categorie Beste Personality zijn Bram Krikke, Tim Hofman, NikkieTutorials, Chantal Janzen, Maradonnie en Qucee genomineerd. In de categorie Beste Artiest zijn Sera, Suzan & Freek, Bizzey en Roxeanne Hazes. In de nieuwe categorie Beste TikTok’er zijn Spicy Cheese Spread, Appelkaas, Joanne Lopes, Bibi Doesburg, Opa Gerrit en Jasey Harders genomineerd. We wensen iedereen veel succes!

Livestream

Vanwege het coronavirus kan er geen evenement plaatsvinden, dus de awardwinnaars worden via twee livestreams bekendgemaakt. Deze eerste livestream is op woensdag 27 mei en hier worden de winnaars van de zakelijke prijzen bekendgemaakt. Op donderdag 28 mei worden de winnaars van de publieke prijzen bekendgemaakt. De livestreams zijn te volgen via de kanalen van The Best Social Media. Ga jij kijken?

Lees ook:

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen