De Hollywood tattoo artist heeft het serieus al-tijd druk, want heel celebtown zit vol met tatoeages! Ook de afgelopen weken zijn er weer een aantal stars langs geweest voor een nieuw plaatje.

Need proof? See for yourself!

Brooklyn Beckham

Thanks mate…

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Bae Brooklyn had al een aantal tats, maar heeft er deze week nog een laten zetten! Het gaat om een beautiful kompas op zijn linker bovenarm. We like it, Brook!

Miley Cyrus

https://www.instagram.com/p/BWUIr1GBvcu/?taken-by=mileycyrus

Miley Cyrus is vegan en dat mag iedereen weten! Daarom heeft de girl het veganistische logo op haar bovenarm laten tatoeëren. Dit is niet de eerste meaningful tatoeage van Miley, de girl heeft veel vaker tats laten zetten met een betekenis!

Kylie Jenner

Kylie

Oeeeeeps! Kylie had lang een relatie met Tyga en de girl dacht dat Ty echt the one was. Daarom liet ze een superkleine ‘t’ zetten op haar linkerenkel zetten. De relatie tussen de twee is inmiddels uit en Kylie wilde natuurlijk echt niet meer met een ex-tattoo op haar voet lopen. Daarom heeft de diva het veranderd in ‘la’ wat staat voor Los Angeles!

Justin Bieber

The Biebs had al 57 tattoo’s maar vond dat zeker niet genoeg! Een klein maandje geleden liet de hottie namelijk een nieuwe tekst zetten. In zijn Insta caption vertelt ie precies waarom hie gekozen heeft voor deze quote!

LEES OOK: Selena en de cast van ’13 reasons why’ got matching tattoos!

Beeld: BrunoPress, Instagram (Justinbieber, BrooklynBeckham, MileyCyrus)