tweede seizoen undercover film tv opnamestop coronavirus thuiszit serie whatsApp gebruik

Deze films en series hebben een opnamestop door het coronavirus

Om dit nieuws moesten wij stiekem wel een beetje huilen… Al onze favo series en films hebben een opnamestop of zijn uitgesteld vanwege het coronavirus. Logisch, want iedereen moet natuurlijk veilig blijven, maar stiekem ook wel een beetje (heel erg) balen.

Riverdale

Riverdale staat erom bekend dat ze wel vaker breaks nemen in bijvoorbeeld de vakantieperiodes. We moesten daarom al voor het coronavirus lang wachten op de volgende aflevering: die verschijnt pas op 9 april. Er is nu alleen een grote kans dat de afleveringen daarna ook vertraging oplopen, omdat ze een opnamestop hebben en dus niet meer filmen voor Riverdale. Jammer!

Stranger Things 4

Helaas zijn ook de (geplande) opnames voor Stranger Things seizoen 4 voorlopig afgelast… We hopen dat het coronavirus snel weer voorbij is en iedereen weer veilig aan het werk kan. Gelukkig kun je de andere seizoenen in the meantime gewoon lekker bingewatchen op Netflix.

Opnamestop van films door coronavirus

Ook producties van Disney zoals The Little Mermaid en Peter Pan zijn voorlopig uitgesteld. Dat wordt dus nog even wachten totdat we de live-actionversies van deze movies kunnen bewonderen in de bios. Mulan zou volgende week in première gaan in de bioscopen in Nederland, maar dat kan helaas niet doorgaan. Alle bioscopen zijn dicht en je kunt dus niet naar de film. Veiligheid boven alles, peeps!

Gelukkig hoef jij je de aankomende weken niet te vervelen, want er staan een hele hoop leuke films én series op Disney+ en Netflix. Thank gosh!

Lees ook:

Beeld: Getty Images / Maskot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat ga jij doen de aankomende dagen?

Gerelateerde artikelen