temptation island nieuw seizoen temptation island vips 2020 kampvuur Arda Elke Temptation-verleider naar huis gestuurd Zach Temptation Island song overleeft relatie Temptation Island Elke Temptation Island zach gay temptation island mannelijke verleiders

Déze koppels doen mee aan Temptation Island 2020

Yes! We schreven het al eerder, maar voor wie het nog niet wist: Temptation Island komt definitief terug en deze vier koppels doen mee.

Arda & Elke 

Arda en Elke zijn één jaar samen. Elke houdt wel van een glaasje en dat zit Arda dwars. Hij hoopt dat zijn vriendin zich in kan houden. In de toekomst willen de twee graag trouwen, de beloftering is zelfs al een feit…

temptation island koppels

Karim & Roshina

Karim en Roshina zijn al drie jaar samen, maar dat is niet altijd makkelijk gegaan. Roshina heeft moeite om Karim te vertrouwen, vanwege eerdere misstappen die hij heeft gemaakt. Karim wil zijn babe via Temptation Island bewijzen dat hij de ware is voor haar.

Christian & Angela

Dit Vlaamse koppel is al acht jaar samen, waarvan zeven jaar samenwonend, wow! Christian wil graag zijn trouw bewijzen want Angela is stikjaloers.

Gianni & Melissa

Gianni en Melissa wonen al bijna hun hele relatie onder één dak, hoewel ze elkaar pas een jaar kennen. Ook Melissa heeft moeite met vertrouwen en is erg jaloers. Niet héél gek, Gianni is namelijk al eens de fout ingegaan.

Wat denk jij, gaan de koppels Temptation Island overleven? Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de afleveringen!

Beeld: RTL/Vijf, Instagram @temptationisland

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen