films film Netflix Onze jongens in Miami

Deze leuke films zijn nieuw op Netflix

We kennen allemaal wel het moment dat we even niet meer weten wat we moeten kijken op Netflix. Gelukkig zijn er nieuwe films toegevoegd!

Onze Jongens in Miami

Het tweede deel van de super hotte film Onze Jongens in Miami is nu te zien op Netflix. Hierin zien we hoe de boys naar Miami gaan om een stripclub te openen. Maar als snel zien ze dat het pand dat ze hebben gekocht op instorten staat. 

No Strings Attached op Netflix

Natalie Portman en Ashton Kutcher spelen twee beste vrienden in deze superleuke romcom. Wanneer ze besluiten friends with benefits te worden, komen er al snel gevoelens bij kijken… Spannend!

Film The Break-Up op Netflix

In deze nieuwe Netflix film zien we hoe Vince Vaughn en Jennifer Aniston strugglen met hun break-up. Zo hebben zij allebei veel geld gestopt in het appartement waarin ze wonen en willen ze niet verhuizen. Ze moeten het appartement dus verdelen in twee helften, maar dat gaat niet zo makkelijk.

The Invention of Lying

Omg, hoe zou het zijn als je in een wereld leeft waar iedereen alleen de waarheid kan vertellen en jij als enige kan liegen? Check het in The Invention of Lying, een nieuwe film op Netflix. 

Lees ook:

Beeld: Film Depot| Bron: CosmoGirl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen