Selena Gomez album Rare

Deze serie spot met de niertransplantatie van Selena Gomez

Selena Gomez verbergt niet dat ze gezondheidsproblemen heeft. Ze struggelt al jarenlang met de ziekte Lupus en haar beste vriendin Francia Raisa doneerde zelfs haar nier aan haar. Nu wordt deze transplantatie belachelijk gemaakt in een nieuwe show en de fans van Selena zijn boos…

Saved by the Bell maakt Selena Gomez belachelijk

In de nieuwe reboot van de serie Saved by the Bell kwam Selena Gomez in één van de afleveringen aan bod. Helaas ging een van de grappen over haar gezondheid en die viel niet goed bij fans van de zangeres. In de aflevering was zelfs te zien dat er op de kluisjes werd geschreven: ‘Does Selena Gomez even have kidneys?’ Ook zag je dat twee acteurs in de serie aan het discussiëren waren wie de donor was van haar niertransplantatie. Daar kwamen als antwoord Justin Biebers moeder en Demi Lovato uit. Allebei hele gevoelige onderwerpen voor Selena. Zo te zien heeft de serie een gevoelige snaar geraakt en daarom boden ze hun excuses aan. Peacock, NCBUniversal en producers hebben laten weten dat het nooit hun intentie was om de gezondheid van Selena Gomez belachelijk te maken.

Francia Raisa krijgt ook excuses

Francia Raisa is één van de beste vriendinnen van Selena Gomez en was zo dapper om haar leven te redden. In 2017 onderging Selena een heftige nieroperatie, waarbij Francia haar nier doneerde aan Selena. Dat is megadapper! De twee hebben een sterke band die niet meer te breken is. Francia werd via Twitter op de hoogte gesteld van het nieuws en was blij dat de producers van de rebootserie Saved by the Bell hun excuses aanboden, maar ze vond het nog belangrijker om te delen dat alle mensen die een orgaan hebben gedoneerd dapper zijn en gewaardeerd worden. Wat volwassen van Francia om deze boodschap te delen. Ons respect heeft ze!

Beeld: Instagram @selenagomez / Bron: Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen