insatiable

Deze serie mag van mensen écht niet op Netflix

Op 10 augustus komt er een nieuwe Netflix original serie uit: Insatiable. Er is veel ophef over de serie en er is zelfs een petitie gaande om de film van Netflix af te houden.

That’s a lot!

De petitie is inmiddels al meer dan tweehonderdduizend keer (!) getekend. Maar waarom? Bekijk eerst de trailer maar, zodat je weet waar de serie over gaat.

Revenge!

Het gaat dus over Patty, een meisje op de middelbare school. Ze wordt eerst gepest omdat ze te zwaar is, maar na een operatie die ze moest ondergaan doordat ze geslagen was, viel ze veel kilo’s af. Ze komt na de operatie terug als een slanke mooie girl. De nieuwe, veranderde Patty besluit om wraak te nemen op al haar pesters.

insatiable

Not true!

Peeps zijn kritisch omdat de boodschap van Insatible lijkt te zijn dat je alleen populair en geliefd kunt zijn als je dun bent. Het is natuurlijk niet zo dat je geen vrienden, respect of een BF kunt hebben als je niet slank bent. That’s just not true!

What do you think about it?

Ondanks het feit dat de petitie zo vaak is getekend, zal de serie alsnog op Netflix komen. We moeten het niet zo serieus nemen allemaal… Misschien is de serie wel superleuk! Wat denk jij?

Beeld: YouTube, Playbuzz, Giphy, BrunoPress.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij?

Gerelateerde artikelen