Disney fantasy boekenserie Disney-remakes online Disneyland attracties artemis fowl Disney+ beeldkwaliteit

Disney komt met film van Artemis Fowl

Oh yes, Dinsey heeft de trailer van de nieuwe movie Artemis Fowl via hun socials gedeeld. En de trailer ziet er veel belovend uit!

Boek

De film Artemis Fowl is gebaseerd op een boek het eerste boek van een boekenreeks bestaande uit acht delen. Artemis Fowl is een twaalfjarige jongen met een crimineel meesterbrein. Hij is altijd met zijn bodyguard Butler. Hij is ervan overtuigd dat hij van het elfenvolk een magisch boek kan stelen. Wanneer hij een exemplaar steelt, maakt hij een kopie van en mailt het naar zijn computer. Wanneer hij de code weet te kraken van het speciale boek, wordt het pas echt spannend…

De trailer

In de trailer van de film zie je dat de vader van de twaalfjarige Artemis Fowl op pad gaat voor een spannende missie. Hij wil ook mee met de missie, maar zijn vader besluit om alleen te gaan. Hij volgt het nieuws op televisie en ziet ineens dat zijn vader wordt gezocht voor de grootste beroving allertijden. Artemis krijgt onverwacht een telefoontje van een groep elfen, dat ze zijn vader hebben ontvoerd. Artemis gaat gelijk op pad om zijn vader terug te vinden.

Artemis Fowl is vanaf 27 mei te zien in de bioscoop.

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen