live-actionfilm rapunzel

Disney komt met live-action Rapunzel

Disney werkt weer aan een live-actionfilm. Dit keer wordt het een live-action van het sprookje Rapunzel. Yes, we can’t wait!

Live-action 

Het was wel te verwachten dat Disney meer live-actionfilms zou gaan maken, alle live-actionfilms remakes doen het tot nu toe supergoed! De films Aladdin en The Lion King zijn een groot succes geworden. Bambi en Mulan krijgen binnenkort ook een live-actionfilm. Rapunzel is één van de populairste sprookjes, dus we kunnen zeker iets goeds verwachten. Wanneer de film verschijnt is nog niet bekend, maar ze zijn er wel mee bezig.

Rapunzel

Het sprookje Rapunzel, gaat over een meisje met twintig meter magisch, goudblond haar. Door de heks, Mother Gothel, wordt ze opgesloten in een verborgen, hoge toren. Ze droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Als de knapste en ook de gevaarlijkste crimineel van het koninkrijk, ridder Flynn langs haar toren komt, kan hij via haar lange haar de toren beklimmen. Ze plannen samen een dag om uit de toren te ontsnappen en op avontuur te gaan.

Ben jij ook zo benieuwd naar de movie?

Beeld: Instagram @disney, unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen