interview Dua Lipa en Anwar Hadid remix dua lipa bbc news

Dit doen Dua Lipa en Anwar Hadid tijdens quarantaine

Door deze coronacrisis is het lastig om te bedenken wat je kunt doen of kijken. Ondanks deze tijden maken ook lovebirds Dua Lipa en Anwar Hadid het beste van deze situatie. In een interview met Elle vertelt Dua Lipa over hoe het stel the quarantaine life overleeft. Wij kunnen alle inspiratie gebruiken!

Lijstjes maken

Dua Lipa vertelt dat ze veel shows heeft gezien, van Ozark en The Servant tot The Outsider en The Night Of. Dua maakt ook veel filmlijstjes en daardoor groeit haar obsessie voor lijstjes maken alleen maar meer. Eerst maakte ze veel lijstjes over de restaurants waar ze heen zou gaan met haar friends, maar door de coronacrisis maakt ze lijstjes van de series en movies die ze nog moet kijken.

Nieuw recept

Dua en Anwar hebben ook nieuwe en creatieve dingen geprobeerd te maken in de keuken en ze kwamen op hele interessante recepten! Eerst wilden ze een soort vis bakken, maar toen kwamen ze op octopus en hebben ze dat geprobeerd. Deze tijd is perfect om nieuwe dingen uit te proberen en andere dingen te koken of bakken dan je normaal zou doen, so go for it!

Dua Lipa en Anwar Hadid kunnen in deze tijd gelukkig ook lekker van elkaar genieten en we gunnen het hen!

Bron: MTV en Elle

Beeld: Instagram @dualipa

 

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen