KYLIE SKIN Douglas kylie Jenner zwanger celebs quarantaine kylie jenner geld waard haarstijl travis scott kylie jenner huis photoshop fail

Dit doen jouw favoriete celebs tijdens quarantaine

Celebs zitten, net als wij, in quarantaine en beginnen zich ook erg te vervelen. Ze verzinnen daar stuk voor stuk oplossingen voor en delen die via social media. Check it!

Ariana Grande

Ariana Grande deelde een mooie video, waarin ze haar liedje My Everything zong. In de caption schreef ze: ‘Ik hoop dat jullie allemaal veilig, gezond en zo creatief mogelijk blijven.’ Lief!

Lana Condor

Op de veertiende dag van quarantaine begon Lana, net als andere celebs in quarantaine, zich er te vervelen. Ze besloot samen met haar boyfriend een couples challenge te doen. Super funny!

Anne-Marie

Op 7 april was Anne-Marie jarig, maar door de zelfisolatie had ze geen grote party. Check hier hoe ze haar birthday vierde!

Justin Bieber

Justin Bieber is nu een echte TikTokker. De boy plaatst tijdens de quarantaine superleuke filmpjes van zichzelf en wifey Hailey Baldwin. Kijk maar!

Kylie jenner

Kylie Jenner hoort nu ook bij de TikTok-familie. Check deze funny TikTok die ze samen heeft gemaakt met Kris Jenner en Stormi. Cute!

Lees ook:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen