5 Seconds of Summer zijn op dit moment aan het touren over de wereld, waar ze hun nieuwe songs performen. En daar komen veel interviews bij kijken!

Italian interview…

De meeste interviews die de boys hebben gedaan zijn respectvol en of course professional. Maarreh, dit interview was dat definitely niet! Tijdens een interview met een Italiaanse radioshow belandden de hunks in een nogal vreemde situatie…

De host begon met vragen wanneer het nieuwe album uit komt en bleef maar pushen voor een answer. ‘I’m blonde! I’m young!’ Uhh… oké?  Maar, de girl took it to another level. Ze vroeg aan Michael Clifford of hij het knoopje van haar shirt kon losmaken?! ‘I have a girlfriend, I can’t do this.’ Cute! Nadat hij het niet deed, dwong ze Luke Hemmings om het te doen. Enneh, vervolgens trok ze haar shirt uit en wilde ze dat de zangers hun kleren ook uit deden… Say what?

Sexual harassment?

Mensen dwingen om zich uit te kleden en anderen in een superawkward situatie zetten, kan écht niet. Veel fans vinden het dan ook seksuele intimidatie en laten dit via Twitter weten!

Beeld: Brunopress, YouTube, Twitter

LEES OOK: