Riverdale seksueel misbruik riverdale shirts verslaafd serie obsessed veranderen seizoen 5

Dit is alles wat we weten over Riverdale seizoen 5

Yaaaaay, onze favo serie komt terug! Hier lees je alles wat we tot nu toe weten over Riverdale seizoen 5.

LET OP: SPOILERS

Riverdale seizoen 5

De opnames van Riverdale stopten in maart nadat iemand uit de crew in contact was geweest met iemand die positief was getest op het coronavirus. Omdat het vierde seizoen daardoor werd afgebroken, zal seizoen vijf beginnen met de laatste afleveringen van seizoen vier.

Gelukkig zijn ze in inmiddels weer begonnen met filmen!

Tijdsprong

Er gaan geruchten dat de makers met het nieuwe seizoen een andere weg in willen slaan en dat ze een sprong in de tijd willen maken van vijf jaar. OMG, we zijn zó benieuwd!

Goodbye

Omdat het schema veranderd is, moeten we het afscheid van Marisol Nichols en Skeet Ulrich moeten missen. Zij kondigden eerder aan Riverdale te verlaten. Marisol veranderde later toch nog van gedachten. ‘Ik heb een heel lang gesprek gehad met Roberto Aguiree-Sacasa, de creator en showrunner van Riverdale. Ik kan met trots aankondigen dat niet alleen Hermione terugkomt voor een seizoen 5, maar she will be back stronger and better than ever!’, vertelde ze aan Access. Of Skeet ook terugkomt, is niet duidelijk. Voor zover we weten komt de rest van de cast allemaal terug in het vijfde seizoen. #yes

Wanneer?

De opnames hebben natuurlijk een tijd stilgelegen, dus we verwachten het seizoen niet voor 2021. Of kunnen we toch al eerder van het nieuwe seizoen genieten nu de opnames zijn hervat? We keep you posted!

Betty Cooper Yes GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Beeld: Instagram @thecwriverdale, Giphy / Bron: CosmoGIRL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen