the kissing booth dansje the kissing booth 3 the kissing booth 2

Dit is alles wat we weten over The Kissing Booth 2

De eerste film vonden we geweldig, dus kunnen we echt niet wachten – en dat doen we toch al best een tijdje – op het tweede deel. Wij hebben wat research gedaan en alles wat we tot nu toe weten over The Kissing Booth 2 voor jou verzameld!

Trailer van The Kissing Booth 2

Yessss! Netflix heeft de trailer gepubliceerd and we freakin’ love it. Ein-de-lijk weten we wat we van de vervolgfilm kunnen verwachten. Na een heerlijke zomer samen, moeten Elle Evans en Noah Flynn (hottie alert) afscheid nemen omdat Noah aan zijn droomstudie gaat beginnen. Ze zien op tegen de lange afstandsrelatie, maar zijn er ook zeker van dat hun relatie het overleeft. Er zijn wel een paar obstakels, zoals hunk Marco waarmee Elle bevriend raakt, en een mooie studente die steeds closer wordt met Noah. Oh gosh, wat denk jij: gaan de twee het redden samen?

Check de officiële trailer van The Kissing Booth 2 hieronder.

The Kissing Booth 2

Joey King, de actrice die de hoofdrol speelt in The Kissing Booth, deelde een jaar geleden al het geweldige nieuws op haar Instagram door middel van een video. In de video is ook Joel Courtney te zien, haar beste vriend in de film. ‘Yup, we krijgen een vervolg’, schreef ze bij de post. Wij konden ons geluk niet op:

Releasedatum

Goed, dat is inmiddels dus alweer een jaar(!) geleden. Gelukkig maakte Joey eind mei in haar livestream op YouTube dan eindelijk de releasedatum bekend: het tweede deel is op 24 juli te zien op Netflix.

Nog heel even geduld, dus. Tot die tijd kunnen we genieten van een aantal deleted scènes uit het eerste deel, want die zijn suuuper cute. Check it out!

Lees ook:

Beeld: Instagram @thekissingboothnetflix / Bron: Cosmopolitan & Hitkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen