Verfilming De Selectie black lives matter Netflix films codes beeldkwaliteit omlaag Party Netflix account niet meer delen

Dit is waarom de serie Bridgerton op Netflix super hot is

Netflix heeft er een nieuwe serie bij, genaamd Bridgerton, die goed in de smaak valt bij de kijkers. De serie staat pas een kleine maand op Netflix en is nu al meer dan 63 miljoen keer bekeken. Bizar!

Nieuwe serie Bridgerton op Netflix

De serie Bridgerton was een kerstcadeautje en staat momenteel op nummer 1 in 76 landen. Wow! Bridgerton is een serie die gaat over de families Bridgerton en Featherington en heeft een hoop weg van Gossip Girl, Downtown Abbey én 50 Shades of Grey. De serie volgt Daphne Bridgerton die op zoek is naar haar perfecte man. Ze wil het beste voor zichzelf en vindt op een dag de knappe Lord Basset. De liefde tussen de twee bloeit op, maar zodra ze hun relatie openbaar maken ontstaan er veel problemen… Spannend!

Steamy seksscènes

Bridgerton zou volgens filmcritici de opvolger zijn van de populaire show The Crown. Ze vinden de serie ook een goede escape aan de realiteit. Op de eerste draaidag werden er al steamy seksscènes opgenomen. Het was tijdens de opnames zelfs zo warm dat acteur Jonathan Bailey die de rol van Anthony speelt, poeder op zijn billen moest smeren, omdat ze teveel glansden, hihi. Meer onthullingen vind je in de video hieronder.

Beeld: Unsplash / Bron: rtlboulevard.nl / Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • MyronSok
    MyronSok
    Reactie: free chatting for marriage [url="http://datingfreetns.com/?"]mature dating [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen